SealEco_4f_png
Start » EPDM Producten

Daksystemen

Ons moderne Prelasti systeem wordt geprefabriceerd op maat van het dak al dan niet voorzien van alle details. Uw dak wordt als het ware aangekleed, zoals je een jas aanpast. Het membraan zal alle normale spanningen van het gebouw opvangen ongeacht de temperatuur verschillen en de ouderdom van het membraan zelf. Prelasti is chemisch en thermisch stabiel en heeft een lange, bewezen levensduur. Er zijn nagenoeg geen verschillen in sterkte en elasticiteit bij temperaturen tussen -30°C en +120°C.

>>Lees meer over Prelasti>>

Prelasti Fleece is een dakdichtingsmembraan, op basis van het EPDM polymeer gecacheerd met een niet geweven polyestervlies. Het is geschikt als mechanisch bevestigd en verkleefd dakdichtingsmembraan. Alle naad verbindingen van Prelasti Fleece worden gelast met automatische warme luchtblazers in combinatie met ons gepatenteerd Thermobond naadverbindingssysteem. De naden zijn even sterk en elastisch als het membraan zelf. De sterke cachering aan de Prelasti Fleece EPDM zorgen voor een uitstekende bescherming van de waterdichting zelfs bij ruwe ondergronden.

>>Lees meer over Prelasti Fleece> 

RubberTop Fleece is een dakdichtingsmembraan, op basis van een EPDM polymeer gecacheerd met een niet geweven polyestervlies. Alle naadverbindingen van RubberTop Fleece worden gedicht door een hoogwaardig tapesysteem en is verkrijgbaar in verschillende breedtes tot zelfs 5m. De sterke cachering aan de RubberTop EPDM zorgen voor een uitstekende bescherming van de waterdichting zelfs bij minder egale ondergronden.

>>Lees meer over RubberTop Fleece>>

RubberTop Fleece is een dakdichtingsmembraan, op basis van een EPDM polymeer gecacheerd met een niet geweven polyestervlies. Alle naadverbindingen van RubberTop Fleece worden gedicht door een hoogwaardig tapesysteem en is verkrijgbaar in verschillende breedtes tot zelfs 5m. De sterke cachering aan de RubberTop EPDM zorgen voor een uitstekende bescherming van de waterdichting zelfs bij minder egale ondergronden.

>>Lees meer over RubberTop Fleece>

RubberShell SA 1.6 is een grensverleggend EPDM membraan en uitermate geschikt voor toepassingen als afdichten van goten en afdichting in gevelconstructies, zoals ramen en kozijnen.
Rubbershell is ook te gebruiken als wind- en luchtafdichting voor funderingen en wanden. Het materiaal is een goed voorbeeld van hoe wij efficiëntie en duurzaamheid combineren met milieutechnische aspecten.

>>Lees meer over Rubbershell>

AluShell is speciaal ontwikkeld als een zelfklevende en mandragende dampremmende laag die snel is aan te brengen met een hoge dampdiffusieweerstand. In verband met hogere eisen aan de warmteweerstand is een zeer goede dampremmende laag steeds belangrijker. AluShell is een sterke zelfklevende aluminium dampremmende laag met een dikte van 0,4mm. AluShell bestaat uit een aluminiumfolie met een glasvlieswapening en een zelfklevende gemodificeerde bitumen kleeflaag. De zelfklevende laag is voorzien van een antikleeffolie, waardoor de verwerking zeer eenvoudig is. >> Lees meer over AluShell>>

Gevelsystemen

Het CladSeal systeem bestaat uit diverse producten, die de ontwerper en uitvoerder vrijheid geven om afdichtingen van raam- en gevelconstructies duurzaam af te dichten, en dit zowel aan buiten- als aan de binnen-zijde van de gebouwschil.
Het systeem is beschikbaar in diverse vormen en is aangepast aan de verschillende behoeften omtrent afdichting; water, damp, lucht en geluid.

>>Lees meer over CladSeal>>

Geo- & Vijversystemen

EPDM weerstaat perfect mechanische belastingen in de bodem zoals druk en zettingen. Eigenschappen die ook het gebruik van ElastoSeal als geomembraan ten goede komen.
Het is het ideale dichtingsmembraan voor waterpartijen in tuinen en parken, aquatische ecosystemen, industriële toepassingen, landbouw, burgerlijke bouwkunde en infra-structuurwerken.

>>Lees meer over ElastoSeal>>

Een vijver heeft iets magisch. In elke tuin zal een vijver de aandacht trekken. Met GreenSeal maken wij elke folie op de gewenste maat en dit zelfs in 2D of 3D.
U heeft dus de volledige vrijheid om uw vijver een natuurlijke of een strakke vorm te geven. Wij zorgen voor een op maat gemaakte folie die u jaren plezier en rust zal geven. Wees ook gerust dat noch vissen, noch planten aangetast zullen worden door het membraan.

>>Lees meer over GreenSeal>> 

Beste klant,

Gezien de nieuwe maatregelen van onze overheid om het Covid-19 virus het hoofd te bieden, zijn wij genoodzaakt duidelijk te communiceren omtrent onze werking.

  • SealEco blijft open en zal blijven zorgen voor de distributie van onze producten en dit tot zo lang de maatregelen dit toelaten.
  • Prefabricatie gaat gewoon door en zal worden uitgeleverd na uw bestelling.
  • Afhalingen zijn niet meer mogelijk, tenzij op voorhand besteld.
  • Onze Academy sluit zijn deuren. Alle opleidingen, opstarten en controles worden voor onbepaalde tijd opgeschort.

Uiteraard steeds met oog op de gezondheid van onze medewerkers, hun familie en onze klanten en hun naasten.

SealEco Belgium nv