SealEco_4f_png
Start » Over ons

We make waterproofing easy

SealEco is al meer dan 50 jaar actief op de markt van EPDM rubberfolies. Als toonaangevende organisatie zijn we steeds in staat de beste oplossing te bieden voor uw uitdaging. Onze realisaties hebben onze focus op duurzaamheid bewezen van het koude noorden tot het warme zuiden.

Reeds van bij het begin van elk proces willen wij de installatie makkelijk maken voor u. Deze betrokkenheid ontlast u van de meeste zorgen tijdens een installatie.

SealEco maakt deel uit van de Nordic Waterproofing Group, een beursgenoteerde groep met meer dan 1200 werknemers en een omzet van ruim € 300 miljoen.

Play Video

Visie

Marktleider worden in het leveren van duurzame en waterdichte EPDM oplossingen.

Bedrijfsconcept

We leveren op maat gemaakte water- en weersbestendige oplossingen. Onze expertise bevindt zich in het produceren van EPDM voor de bouwschil, vijvers, geomembranen en industriële toepassingen. Steeds met duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en installatiegemak in het achterhoofd.

Strategie

Het bereiken van een gezonde groei door het aanbieden van unieke oplossingen voor elk waterdichtingsprobleem.

Kernwaarden

Ethiek

We streven naar eerlijke communicatie en volgen een strikt normen en waarden kader waarin de impact op het milieu centraal staat.

Relatie

Bij elk van onze acties zetten wij ons in de plaats van de klant. Op deze manier ontwikkelen we een lange termijn relatie gebaseerd op teamwork, zowel binnen als buiten de organisatie.

Betrouwbaarheid

Onze producten moeten duurzaam en betrouwbaar zijn. Wij nemen onze verantwoordelijkheid over de waterdichting van uw project. Onze integere aanpak tot elk probleem zal steeds de juiste oplossing voor elke betrokken partij hoog in het vaandel dragen.

Beste klant,

Gezien de nieuwe maatregelen van onze overheid om het Covid-19 virus het hoofd te bieden, zijn wij genoodzaakt duidelijk te communiceren omtrent onze werking.

  • SealEco blijft open en zal blijven zorgen voor de distributie van onze producten en dit tot zo lang de maatregelen dit toelaten.
  • Prefabricatie gaat gewoon door en zal worden uitgeleverd na uw bestelling.
  • Afhalingen zijn niet meer mogelijk, tenzij op voorhand besteld.
  • Onze Academy sluit zijn deuren. Alle opleidingen, opstarten en controles worden voor onbepaalde tijd opgeschort.

Uiteraard steeds met oog op de gezondheid van onze medewerkers, hun familie en onze klanten en hun naasten.

SealEco Belgium nv