SealEco_4f_png
Start » Systemen

Daksystemen

SealEco dakrubberfolies beschikken voer unieke eigenschappen en hebben zich al vele jaren bewezen. Onze merken Prelasti, SuperSeal, RubberTop en RubberShell hebben een hoge duurzaamheid en bieden een grote zekerheid als afdichting van het platte dak.

SealEco dakrubberfolie kan op vele manieren worden verwerkt: losliggend geballast, partieel of volledig verkleefd of mechanisch bevestigd.

Naast onze producten onderscheiden wij ons door het geven van gratis praktijkgerichte opleidingen voor het verwerken van al onze systemen. Ook bieden wij een uitgebreide ondersteuning op locatie waar onze zeer ervaren medewerkers u bijstaan in het perfect opleveren van het dak.

>> Lees meer over onze daksystemen >>

Gevelsystemen

Net als bij onze daksystemen, beschikken onze gevelfolies over de gepaste eigenschappen die u een grote zekerheid bieden wanneer u op ons beroep doet voor uw waterdichting of luchtdichtheid. CladSeal, RubberShell en ProClima helpen u daarbij efficiënt verder.

>> Lees meer over onze gevelsystemen >>

Geo- & Vijversystemen

ElastoSeal garandeert u decennialang een duurzame oplossing voor de opslag van water en bescherming van het milieu. Deze EPDM folies scheiden geen gevaarlijke stoffen af en worden niet beïnvloed door een normale omgeving. Bovendien zijn ze chemisch stabiel en bestand tegen vele externe invloeden

>> Lees hier meer over onze vijver- en geosystemen >>

Beste klant,

Gezien de nieuwe maatregelen van onze overheid om het Covid-19 virus het hoofd te bieden, zijn wij genoodzaakt duidelijk te communiceren omtrent onze werking.

  • SealEco blijft open en zal blijven zorgen voor de distributie van onze producten en dit tot zo lang de maatregelen dit toelaten.
  • Prefabricatie gaat gewoon door en zal worden uitgeleverd na uw bestelling.
  • Afhalingen zijn niet meer mogelijk, tenzij op voorhand besteld.
  • Onze Academy sluit zijn deuren. Alle opleidingen, opstarten en controles worden voor onbepaalde tijd opgeschort.

Uiteraard steeds met oog op de gezondheid van onze medewerkers, hun familie en onze klanten en hun naasten.

SealEco Belgium nv